Van ontwerp tot eindresultaat! Uw interieur is onze passie! Product
Uw interieurbouw project of meubel op maat, afgestemd op uw wensen, in de stijl die bij u en/of uw bedrijf past. Uw inrichting wordt vervaardigd aan de hand van uw  wensen zoals: Afmetingen Stijl Kleuren Decor Wanneer u een ontwerp heeft, kunnen wij de productie hiervan realiseren. Waar nodig geven we advies, bedenken we oplossingen en informeren we u over alle mogelijkheden. Ook voor het maken van een 3D ontwerp, kunt u bij ons terecht.  Wij bieden een totaal concept, met een vast aanspreekpunt!
  Aan de hand uw wensen en/of ontwerp, maken we voor u een duidelijke offerte.   Voor ieder maatwerk project, wordt een nieuwe berekening gemaakt.   Wanneer het voorstel uw goedkeuring heeft, kan het gehele proces van start gaan.   In onze werkplaats wordt uw interieur vakkundig vervaardigd. Tijdens het productie proces bent u van harte welkom, hier een kijkje te komen nemen.   Vervolgens wordt de montage in overleg met u ingepland.   Het transport en de montage voeren wij zelf uit.
Hoe gaan we te werk tot eindresultaat!   Van ontwerp...

Kwaliteit

Voor het vervaardigen van uw interieur, maken we uitsluitend gebruik van kwalitatieve materialen en producten. Dit resulteert in een degelijk en duurzaam eindproduct. Producten uit onze meubelmakerij zijn nooit standaard, maar stuk voor stuk unieke objecten. Kwaliteit daarentegen, is bij ons wel de standaard.
KWALITEIT gegarandeerd
100%
0512 - 54 16 20 
© Koops Meubels 2006-  
Koops Meubels en Interieur Voor al uw maatwerk
Gebruikte materialen W e maken gebruik van materialen zoals Mdf en Multiplex,  deze worden voorzien van een Hpl toplaag. De Hpl collecties zijn zeer uiteenlopend! Zo zijn er tal van uni kleuren, exclusieve designer collecties, structuren en diverse dessins. Ook zijn vrijwel alle hout decors verkrijgbaar, en behoren marmer, graniet, metaal, traanplaat, geborsteld aluminium, en zelfs uw eigen digitale print  tot de mogelijkheden. HPL kleuren In de Pdf hiernaast, vindt u een aantal voorbeelden, van het beschikbare HPL. Wilt u meer zien, dan sturen wij u graag meer documentatie. Het is ook altijd mogelijk om een monster op A4 formaat bij ons te bestellen. Wenst u een bepaalde kleur, zoals bijv. van uw huisstijl. Dan kunnen we aan de hand van een RAL nummer de best passende Hpl opzoeken.
10 JAAR
HPL

Van aanvraag tot levering

Een prachtig eindresultaat is waar we naartoe werken. Hier gaat echter een heel proces aan vooraf. 1. Aan de hand uw wensen en/of ontwerp          berekenen we een duidelijke offerte op maat 2. Stemt u hiermee in, dan zetten we het gehele proces in gang 3. Het materiaal wordt besteld, de werktekeningen en zaaglijsten worden gemaakt 4. In onze werkplaats wordt alles vakkundig, met de     grootste zorg vervaardigd 5. Door goede voorbereiding is de montage tijd          minimaal 6. We nemen contact op om de montage af te stemmen 7. Het transport verzorgen we zelf
WERKWIJZE

Mogelijkheden

Alles   wordt   naar   wens   op   maat   gemaakt,   en   b ijna   alles   is mogelijk.     Stijl,     kleuren,     afmetingen,     en     vorm,     zijn allemaal   naar   wens   in   te   vullen.      Aparte   vormen,   met complexe     constructies     zien     wij     als     een     wel k ome uitdaging.
Gebruikte materialen W e maken gebruik van materialen zoals Mdf en Multiplex,  deze worden voorzien van een Hpl toplaag. De Hpl collecties zijn zeer uiteenlopend! Zo zijn er tal van unie kleuren, exclusieve designer collecties, structuren en diverse dessins. Ook zijn vrijwel alle hout decors verkrijgbaar, en behoren marmer, graniet, metaal, traan-plaat, geborsteld aluminium, en zelfs uw eigen digitale print  tot de mogelijkheden. HPL kleuren In de Pdf hiernaast, vindt u een aantal voorbeelden, van het beschikbare HPL. Wilt u meer zien, dan sturen wij u graag meer documentatie. Wenst u  een bepaalde kleur, zoals bijvoorbeeld uw huisstijl, dan kunnen we aan de hand van het RAL nummer een passende Hpl opzoeken.

Het ontwerp

Heeft  

u  

al  

een  

ontwerp?  

Door  

u  

zelf  

gemaakt,  

of  

door  

een

designer.  

Dan  

kunnen  

we  

daarop  

gebaseerd  

een  

offerte

maken.   

Aan   

de   

hand   

van   

uw   

omschrijving,   

schets   

en/of

voorbeelden, kunnen ook wij het ontwerp in 3D verzorgen.

Koops Meubels 
en Interieur
© Koops Meubels 2006-  
HPL HPL 10 JAAR