10 JAAR Koops Meubels en Interieur_logo
Wij hebben een prachtige balie gekocht alles volgens afspraak. Prima prijs kwaliteits verhouding, wij zijn erg tevreden bedankt voor de goede service. Studio tan lounge A straat 8, Groningen
Top! vakwerk, prachtige keuken en een mooi interieur in mijn kapsalon. Koops Meubels De Knipsalon  Drogeham Sandra Knip
Keuken en Kapsalon interieur 
Balie, alles volgens afspraak
Vanmorgen is ons 4 jaar oude zwevende tv meubel vervangen, omdat de lijm los liet. Koops Meubels en Interieur  bood  direct  aan  het  kastje  te vervangen voor een nieuwe. Ik vind het klasse! Het nieuwe kastje staat op mijn verzoek op pootjes, los van de muur, en zelfs de indeling mocht gewijzigd. Van bijbetalen wilden ze bij Koops Meubels en niets weten. Ik ben erg blij met de nieuwe kast. En weet dat als er iets is, het vakkundig weer opgelost wordt. Irene Eggink Scharnegoutum
Tv meubel vervangen door nieuwe!
Koops Meubels en Interieur heeft voor ons een audio-meubel en dressoir gemaakt. Geheel zoals wij gevraagd hadden. Zeer mooi uitgevoerd en snel geleverd. Fam. de Haan  Assen
Audio-tv meubel en Dressoir 
Nadat we vorig jaar twee prachtige moderne bureaus hebben laten maken door Koops Meubels en Interieur, hebben we hun vanwege uitbreiding van ons team gebeld met de vraag, of zij op korte termijn een extra bureau kon maken. Dat was natuurlijk geen enkel probleem. Alle gegevens van de eerder geleverde bureaus waren nog bekend en dat hoefde allemaal niet nogmaals opgegeven te worden. Het is wederom een prachtig stukje vakmanschap (zie de foto op de facebook pagina van Koops Meubels). Bovendien volgens afspraak een snelle levering zodat de werkplek ruim voor de eerste werkdag van onze nieuwe medewerker klaar was. René en Marjan bedankt voor Julie inzet!  Met vriendelijke groet, MooiHuys Makelaardij  Hoorn Huub Hoogeveen
Prachtig stukje vakmanschap
Ik ben zeer tevreden, over hoe het contact onderhouden werd. En uiteindelijk heel erg blij met mijn design bureau. Super gemaakt, erg strak, in Hpl hoogglans. Ik kom zeker terug als ik weer wat moois en speciaals moet laten maken. En zal dit adres ook zeker doorgeven aan andere mensen. Het enige min puntje was het misverstand over de prijs “de btw“ Uiteindelijk maakt het resultaat dat weer goed. Bedankt voor de snelle service en het eind product. Mvgr. U. de Groot Utrecht
Design Bureau
© Koops Meubels 2006-  
Mei 2014
Juni 2014
April 2014
Mrt 2014
Mei 2012
Jan 2011
Zeer tevreden zijn wij over het werk van Rene. Wie maakt er tegenwoordig voor een gunstige prijs zulk prachtig mooi handgemaakt vakwerk als Koops meubels? De tafels en de stereo kasten zijn van uitstekende kwaliteit, de levering en plaatsing keurig op tijd en Marjan Koops die de administratie en planning doet.... daar neem ik m'n hoed voor af!!! Nogmaals bedankt en succes met jullie bedrijf. Harry & Janny H Koetsier Drachten
Woonkamer ingericht
Nov 2014
Vlot en flexibel. Maar vooral ook mooi netjes secuur en strakke afwerking. Fam. feitsma Drachten
Computer/opbergkast en ombouw keuken
Sept 2014
Wij hebben onze toonbank en bijbehorende werkbank laten maken door Koops Meubels. De verwachtingen waren hoog omdat we eerdere projecten, foto's van het bedrijf als kader hadden genomen. Mede om die reden waren wij extra verheugd dat de toonbank onze verwachtingen heeft overtroffen. Daarom raden wij een ieder dit bedrijf, met korte communicatielijnen aan. 4Mobiles Naaldwijk Etienne
Winkel - Telefoon accessoires
Sept 2014
Koops Meubels en Interieur_logo
Lang gezocht naar een bedrijf die het totale interieur kon verzorgen. Met Koops Meubels in zee gegaan, en we zijn zeer tevreden. Goed overleg tijdens de assemblage, er wordt goed meegedacht, leuke voorstellen. Marjan en René Koops komen de gemaakte afspraken perfect na. Kortom, ik beveel het iedereen aan die iets unieks wil, tegen een eerlijke prijs en goede kwaliteit! Dierenarts Uddel Anne Schreurs
Dierenarts praktijk ingericht
Review
Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe eetkamertafel zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Koopsmeubels. Het portfolio op de website sprak ons direct aan omdat we opzoek waren naar een 'moderne' tafel die geheel naar onze smaak gemaakt kan worden. De gehele ervaring kan kort worden samengevat in; "Vakmanschap bestaat nog!". Van de kennismaking tot aan de oplevering hebben wij als prettig ervaren. En dit alles met een nette leveringstijd! Hierbij willen wij Koopsmeubels nogmaals erg bedanken voor de geweldige tafel! We zijn er erg blij mee en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van het vakmanschap van René. Fam. Agob Heerenveen
Moderne tafel geheel naar onze smaak
mrt 2015
Koops Meubels en Interieur_logo Koops Meubels en Interieur_logo Koops Meubels en Interieur_logo Koops Meubels en Interieur_logo
Erg vriendelijk, snelle levering. En hebben de balie precies gemaakt naar wens. TrenchArt  Rotterdam
Balie op maat - Tattoo shop Rotterdam Quotetattz Guiovanni
Vakwerk door vriendelijke mensen met snelle levering! Huisartsenpraktijk Koperslager  Hoorn
Inrichting praktijk Ilse Kale  Huisarts
Feb 2016
Apr. 2016
Hartelijk dank voor de mooie toonbank en de goede communicatie en levering. Eindelijk iets dat bij ons van de eerste keer goed gelopen is en het resultaat is prachtig. Dikke duim voor jullie! Gaan jullie zeker aanraden! Mvg, Grietje Pacquets & Ellen van Dessel
Prachtige toonbank voor Zonnestudio Studio Sunlux  Reet 
Koops Meubels en Interieur_logo
Nov. 2016
Sept 2014
Review
Voor ons nieuwe kantoorpand in Almere waren wij op zoek naar een mooie ronde niet standaard receptiebalie. Na enkel telefonische contacten met Koops Meubels en Interieur bleek al gauw dat wij aan het juiste adres waren beland. Ze hebben ons helpen meedenken bij het ontwerp, rekeninghoudende met zowel onze wensen alsmede het budget. Na enkele ontwerpschetsen over en weer te hebben gemaild zijn wij overgegaan tot opdrachtverstrekking. Dit liep erg vlot en efficiënt zonder ook maar om de tafel te zitten. We moesten wel wat geduld hebben de afgegeven planning werd niet gehaald ook mede door de vakantie. Dit leidde tot enige ergernis bij ons maar het wachten was wel de moeite waard want het resultaat was boven verwachting. Prachtig afgewerkt met veel zorg vervaardigd. Ik zou Koops Meubels en Interieur een ieder aanbevelen, die op zoek is naar een prachtig meubelstuk die op ambachtelijke wijze vervaardigd is met veel aandacht voor details en afwerking. Echt vakmanschap! Energy Focus Almere Cliff Fong
Ronde niet standaard receptiebalie
sept 2015

Recensies

Wij vertellen u natuurlijk graag  over de kwaliteit  van onze  producten en service, maar weten ook hoe waardevol het is, om te lezen hoe onze klanten dit ervaren. Op deze pagina vindt u recensies, door onze klanten geschreven, via verschillende kanalen, zoals Marktplaats, Facebook, Google+ of via onze eigen website!
Koops Meubels en Interieur_logo Koops Meubels en Interieur
Wij hebben een prachtige balie gekocht alles volgens afspraak. Prima prijs kwaliteits verhouding, wij zijn erg tevreden bedankt voor de goede service. Studio tan lounge A straat 8, Groningen
Top! vakwerk, prachtige keuken en een mooi interieur in mijn kapsalon. Koops Meubels De Knipsalon  Drogeham Sandra Knip
Keuken en Kapsalon interieur 
Balie, alles volgens afspraak
Vanmorgen is ons 4 jaar oude zwevende tv meubel vervangen, omdat de lijm los liet. Koops Meubels en Interieur  bood  direct  aan  het  kastje  te vervangen voor een nieuwe. Ik vind het klasse! Het nieuwe kastje staat op mijn verzoek op pootjes, los van de muur, en zelfs de indeling mocht gewijzigd. Van bijbetalen wilden ze bij Koops Meubels en niets weten. Ik ben erg blij met de nieuwe kast. En weet dat als er iets is, het vakkundig weer opgelost wordt. Irene Eggink Scharnegoutum
Tv meubel vervangen door nieuwe!
Koops Meubels en Interieur heeft voor ons een audio-meubel en dressoir gemaakt. Geheel zoals wij gevraagd hadden. Zeer mooi uitgevoerd en snel geleverd. Fam. de Haan  Assen
Audio-tv meubel en Dressoir 
Nadat we vorig jaar twee prachtige moderne bureaus hebben laten maken door Koops Meubels en Interieur, hebben we hun vanwege uitbreiding van ons team gebeld met de vraag, of zij op korte termijn een extra bureau kon maken. Dat was natuurlijk geen enkel probleem. Alle gegevens van de eerder geleverde bureaus waren nog bekend en dat hoefde allemaal niet nogmaals opgegeven te worden. Het is wederom een prachtig stukje vakmanschap (zie de foto op de facebook pagina van Koops Meubels). Bovendien volgens afspraak een snelle levering zodat de werkplek ruim voor de eerste werkdag van onze nieuwe medewerker klaar was. René en Marjan bedankt voor Julie inzet!  Met vriendelijke groet, MooiHuys Makelaardij  Hoorn Huub Hoogeveen
Prachtig stukje vakmanschap
Ik ben zeer tevreden, over hoe het contact onderhouden werd. En uiteindelijk heel erg blij met mijn design bureau. Super gemaakt, erg strak, in Hpl hoogglans. Ik kom zeker terug als ik weer wat moois en speciaals moet laten maken. En zal dit adres ook zeker doorgeven aan andere mensen. Het enige min puntje was het misverstand over de prijs “de btw“ Uiteindelijk maakt het resultaat dat weer goed. Bedankt voor de snelle service en het eind product. Mvgr. U. de Groot Utrecht
Design Bureau
Mei 2014
Juni 2014
April 2014
Mrt 2014
Mei 2012
Jan 2011
Woonkamer ingericht
Nov 2014
Vlot en flexibel. Maar vooral ook mooi netjes secuur en strakke afwerking. Fam. feitsma Drachten
Computer/opbergkast en ombouw keuken
Sept 2014
Wij hebben onze toonbank en bijbehorende werkbank laten maken door Koops Meubels. De verwachtingen waren hoog omdat we eerdere projecten, foto's van het bedrijf als kader hadden genomen. Mede om die reden waren wij extra verheugd dat de toonbank onze verwachtingen heeft overtroffen. Daarom raden wij een ieder dit bedrijf, met korte communicatielijnen aan. 4Mobiles Naaldwijk Etienne
Winkel - Telefoon accessoires
Sept 2014
Koops Meubels en Interieur_logo
Dierenarts praktijk ingericht
Sept 2014
Review
Moderne tafel geheel naar onze smaak
mrt 2015
Koops Meubels en Interieur_logo Koops Meubels en Interieur_logo Koops Meubels en Interieur_logo Koops Meubels en Interieur_logo
Zeer tevreden zijn wij over het werk van Koops meubels en interieur. Wie maakt er tegenwoordig voor een gunstige prijs, zulk prachtig mooi hand gemaakt vakwerk als Koops? De tafels en de stereo kasten zijn van uitstekende kwaliteit, de levering en plaatsing keurig op tijd, en Marjan Koops die o.a. de administratie en planning doet.... daar neem ik m'n hoed voor af!!! Nogmaals bedankt, en succes met jullie bedrijf. Harry & Janny H Koetsier Drachten
© Koops Meubels 2006-  
Review
Ronde niet standaard receptiebalie
sept 2015
Koops Meubels en Interieur_logo
Lang gezocht naar een bedrijf die het totale interieur kon verzorgen. Met Koops Meubels in zee gegaan, en we zijn zeer tevreden. Goed overleg tijdens de assemblage, er wordt goed meegedacht, leuke voorstellen. Marjan en René Koops komen de gemaakte afspraken perfect na. Kortom, ik beveel het iedereen aan die iets unieks wil, tegen een eerlijke prijs en goede kwaliteit! Dierenarts Uddel Anne Schreurs
Het portfolio op de website van Koops Meubels sprak ons direct aan, omdat we op zoek waren naar een 'moderne' tafel, geheel naar onze smaak. De gehele ervaring kan kort worden samengevat in; Vakmanschap bestaat nog!  Van kennismaking tot aan de oplevering, hebben wij als prettig ervaren. En dit alles met een nette levertijd! Hierbij willen wij Koops Meubels nogmaals erg bedanken voor de geweldige tafel! We zijn er erg blij mee en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun vakmanschap. Fam. Agob Heerenveen
Voor ons nieuwe kantoorpand in Almere waren wij op zoek naar een mooie ronde niet standaard receptiebalie. Na enkel telefonische contacten met Koops Meubels en Interieur bleek al gauw dat wij aan het juiste adres waren beland. Ze hebben ons helpen meedenken bij het ontwerp, rekeninghoudende met zowel onze wensen alsmede het budget. Na enkele ontwerpschetsen over en weer te hebben gemaild zijn wij overgegaan tot opdrachtverstrekking. Dit liep erg vlot en efficiënt zonder ook maar om de tafel te zitten. We moesten wel wat geduld hebben de afgegeven planning werd niet gehaald ook mede door de vakantie. Dit leidde tot enige ergernis bij ons maar het wachten was wel de moeite waard want het resultaat was boven verwachting. Prachtig afgewerkt met veel zorg vervaardigd.  Ik zou Koops Meubels en Interieur een ieder aanbevelen, die op zoek is naar een prachtig meubelstuk die op ambachtelijke wijze vervaardigd is met veel aandacht voor details en afwerking. Echte vakmanschap! Energy Focus Almere Cliff Fong
Erg vriendelijk, snelle levering. En hebben de balie precies gemaakt naar wens. TrenchArt  Rotterdam
Balie op maat - Tattoo shop Amsterdam Quotetattz Guiovanni
Vakwerk door vriendelijke mensen met snelle levering! Huisartsenpraktijk Koperslager  Hoorn
Inrichting praktijk Ilse Kale  Huisarts
Feb 2016
Apr 2016
Wij weten hoe waardevol het is, om verhalen van andere klanten te lezen, daarom  vragen we iedere  klant  om  een recensie. Op deze pagina  vindt  u  recensies  door   onze   klanten    geschreven, via verschillende   kanalen, zoals  Marktplaats   Facebook    Google+   en via onze eigen website .

Recensies

Hartelijk dank voor de mooie toonbank en de goede communicatie en levering. Eindelijk iets wat bij ons de eerste keer goed gelopen is, en het resultaat is prachtig. Dikke duim voor jullie! We gaan jullie zeker aanraden! Mvg, Grietje Pacquets & Ellen van Dessel
Prachtige toonbank voor Zonnestudio Studio Sunlux  Reet 
Koops Meubels en Interieur_logo
Nov. 2016
Feb 2016